Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Más información

Testimonio Gisela Xandri | 18 años

Sóc la Gisela Xandri Ribalta i tinc 18 anys. Estudio el CFGM de Farmàcia i Parafarmàcia al Centre Lòpez Vicuña de Barcelona, i aquest any he realitzat un Erasmus d’un mes a Atenes, Grècia.

El centre que ens ha acollit aquí és ΣΒΙΕ, una escola privada de cicles formatius sanitaris i estètics. La coordinadora d’Erasmus d’aquest centre ens ha ajudat durant tot aquest mes a adaptar-nos, aconsellant-nos llocs per poder visitar i mantenir-nos informats de tot. Sempre hem pogut comptar amb ella per qualsevol dubte o problema que ens poguessin sorgir i, personalment, d’aquesta manera no m’he sentit en ningun moment sola.

Les meves pràctiques les he realitzat a la farmàcia VitaLab a Parko Flisvo, un preciòs lloc a prop de la platja. Allà vaig conèixer dos companys de feina que han fet que les hores de pràctiques passin volant entre rialles infinites.

Una de les coses que més em preocupaven eren no sentir-me integrada i no poder mantenir una bona comunicació per falta d’un nivell alt de l'idioma (anglès), però la veritat és que no m’ha sigut ningún obstacle ni impediment per poder conèixer gent i poder viure durant aquest mes.

La relació amb les companyes de pis ha sigut molt bona i m’he endut moltes experiències noves al seu costat.

Gràcies a aquest viatge he crescut com a persona, ja que mai havia estat tant temps fora de casa sense la meva família, he après a conviure amb altra gent que no coneixia i a ser més responsable.

Per finalitzar, voldria recomanar a tothom a viure aquesta experiència inoblidable perquè creixes tant com a persona com a l'àmbit laboral de la teva especialització d’un lloc diferent al que convivim.

Gràcies per aquesta oportunitat, espero poder repetir infinites vegades més.

Gisela Xandri