Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Más información

Testimonio Clara Coll | 23 años

Em dic Clara Coll i vaig arribar a Pau, França, ara ja fa 2 mesos i 13 dies, dels quals els últims 17 dies, hem estat confinats a casa a causa del que tothom ja coneix, el virus que està afectant a tota la població mundial, COVID-19. 

Estem vivint un nou paradigma mai plantejat abans en la societat moderna, fet que va comportar un xoc per a tots nosaltres els primers dies d'assabentar-nos del que estava passant. A mesura que passaven els dies, parlant amb familiars, amics, i amb el suport de Mundus i Pistes solidaries, vam iniciar, un estil de vida totalment diferent del que portàvem fins ara. 

Durant els primers mesos a Pau, els dies els afrontava com un repte constant. En Miquel, el meu company de pis, i jo, agafàvem el bus, per anar a l'empresa en la qual treballo. És associació que treballa per la conscienciació mediambiental, sobretot, en infants i joves. Al principi resultava difícil deixar-se anar amb l'idioma, però a poc a poc ens hem anat adaptant i hem tingut l'oportunitat de compartir amb els companys de feina, converses, dinars, reunions... 

Aquesta experiència està sent molt enriquidora, no sol pel fet d'emprendre l'aventura d’iniciar-me en el món laboral, sinó també per les amistats que m'emportaré. Tot i haver començat una vida en una ciutat nova, no he conegut moltes persones. Però aquelles les quals he conegut, i he compartit el meu dia a dia, s'han convertit en la meva família. Hem creat un vincle que mai oblidarem i on junts aprenem cada dia una mica més.

Clara Coll