Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Más información

Testimonio Pau Vidal | 18 años

Hola, no sé si ho saps però no fa gaire vaig estar d’Erasmus+ a Sicilia, Italia. És una experiencia molt xula, 100% recomanable a qualsevol estudiant de qualsevol FP. Jo, que sóc estudiant de Manteniment Electromecànic, mo he passat molt bé. 

A l'àmbit professional, et fa adonar-te de la forma de treballar en altres països: quines eines fan servir, quins sistemes de treball, quins procediments, com s'estructuren les empreses… 

Jo vaig estar en una empresa anomenada La Mora Siciliana S.P.A. És una empresa que es dedica a fer sucs, relativament nova, així que no hi ha molta feina de manteniment, però si la suficient per treballar-hi d’ajudant durant un més. En aquesta empresa hi ha molt bon rotllo entre treballadors, cap i alumnes de pràctiques. En conclusió, és una bona empresa. 

A l'àmbit personal és també una gran experiencia, la qual t’ajuda a madurar, també t’ajuda a espavilar-te, perquè has de comprar el menjar, cuinar, fer rentadores, fregar la casa... Tot el que et fan a casa que tu no fas, ho has de fer aquí. Com ja he dit es una experiència que et fa madurar i espavilar. Com es lògic, al conviure durant un més en un pis amb més persones, sortiran problemes de convivència, els quals es poden solucionar parlant. 

Durant aquest mes he conegut gent molt diversa, tots amb els seus pros i contres, que han quedat com a bons amics. M’ho he passat molt bé, el lloc també a ajudat molt, l’idioma, el clima, el turisme, tot això ha ajudat a fer de l'Erasmus+ una experiència inolvidable. Si tingués l'oportunitat, repetiria aquesta experiència en qualsevol part d’Europa.

Pau Vidal