Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Más información

Testimonio Marina Giralt | 20 años

Sóc la Marina Giralt, i ara estic estudiant Sistemes Informàtics i Xarxes (en resum, informàtica) a l’Institut Lacetania de Manresa (Espanya), i he anat a Barcellona Pozzo di Gotto, a Sícilia, a Itàlia a l’empresa Eproject.

Amb aquesta experiència he crescut tant professionalment com personalment. Des de la banda professional he pogut aprofundir més sobre tot el meu cap, per la part de les pàgines web, que és el que he estat fent tot aquest mes aquí. He començat a aprendre a parlar italià, i anglès, que també l’hem utilitzat per comunicar-nos amb els companys de feina, tot i que al parlar castellà també ha ajudat una mica per parlar entre tots.

I personalment també he crescut moltíssim ja que he aprés a ser més independent, a obrir molt més la ment, a veure que tothom té punts de vista completament diferents i que, al posar-los en comú, ens acabem entenent entre tots. Penso que a Itàlia va arribar una noia i torna una completament diferent, amb una mentalitat completament diferent. I al marxar també veus a qui deixes enrere i t'adones que els trobes a faltar i que són més important del que et pensaves. A vegades val més marxar per saber a qui estimes. Però aquí també descobreixes noves persones, que cadascuna és un món i que t’emportaràs per tota la vida amb tu.

Marina Giralt