Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Más información

Testimonio Rut Figueras | 21 años

Avui fa aproximadament un mes i mig que vaig finalitzar una de les millors etapes de la meva vida.

Presentar-me a aquest projecte ha sigut la millor decisió que he pres en molt de temps, ja que em trobava en un punt mort del meu camí en el qual calia parar i replantejar-me què volia fer en un futur. Quan vaig veure en què consistia vaig pensar que estava fet per mi, ja que implicava sortir de la meva zona de confort, prendre distància i enriquir-me amb noves experiències.

Aquesta experiència ha estat significativa en diversos aspectes.

En primer lloc formar-me i compartir 4 mesos i mig amb altres joves que no coneixia ha estat molt gratificant i enriquidor. Les aportacions dels meus companys m’han ajudat a ampliar la meva visió de diferents temes. Com tota convivència ha implicat petits conflictes en la vida quotidiana que hem sabut resoldre amb maduresa i empatia.

Estic agraïda als meus companys de viatge per fer-me sentir com a casa durant aquest temps.

En segon lloc, valoro tot l’aprenentatge que he fet en el meu lloc de pràctiques. Afrontar-me a nous reptes, a feines que no havia fet mai i amb una llengua que no és la meva m’ha aportat un aprenentatge que sóc conscient que m’acompanyarà al llarg de la meva vida i m’obrirà moltes portes al món laboral.

Finalment, el fet de viure l’experiència en un país com Polònia, amb una llengua i cultura diferent ha fet que ho gaudís molt més i aprengués altres maneres de veure el món.

Només em queda agrair a tothom que ho ha fet possible.

Rut

Rut Figueras