Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Más información

Testimonio Victor Bocharov | 22 años

Sobre la estància a Wroclaw en Polònia, jo que estudio Manteniment electrònic en el IES Montilivi de Girona vaig triar fer una beca Erasmus per tal de poder fer una part de les pràctiques a l’estranger. 

Després de alguns documents i un viatge una mica cansat vam arribar al pis cap a les 5 del matí i cap al llit. En el meu cas vaig tenir sort de tenir un pis bastant amigable i ben organitzat. Tots eram una mica porcs pero no teníem problemes amb això. El pis era una mica antic i tenia un problema de atascament dels desaigües, la qual cosa vam avisar els nostres encarregats en Polònia i ho vam tenir areglat en una setmana. 

La convivència en el nostre pis era bona (hi havia altres que no van tenir tanta sort). Ens portàvem bé amb tots els altres pisos. L'únic desavantatge del nostre petit grupet era que no vam sortir gaire del país o de la ciutat mateixa, però vam veure bastantes coses dintre de Wroclaw. El menjar era molt bo, i una gran part de les coses que vaig veure em feia pensar en casa meva, a Rúsia. 

La feina seria un altre món, bastant repetitiva i una mica avorrida pero al menys feiem el mateix que feien els altres treballadors, així que no estàvem exclosos per ser els estrangers. A mi i al meu company de clase que va vindre amb mi ens van posar en una petita cadena de muntatge de plaques de leds. La nostra part majoritàriament era comprovar els leds o posar-los en caixes i deixar que els encarregats els comprovessin i els enviessin. Algun dia, hi havia més o menys feina, pero no em empenadeixo del lloc, ja que aquesta experiencia es útil.

En poques paraules, m'ho vaig passar molt bé, vaig tenir molta sort tant en la feina per part de la empresa i els de Erasmus, com en la convivència amb els companys de pis i els altres que van anar d'Erasmus amb nosaltres. 

Victor Bocharov