Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Más información

Testimonio Miranda Agustí | 25 años

Em dic Miranda Agustí i estic cursant el curs d’Integració social a l’IES Montilivi de Girona. Duran el primer curs em van oferir fer un ERASMUS i no m’ho vaig pensar. A mi i a la meva companya de classe ens va tocar anar a Forlì (Itàlia). La cooperativa on vaig realitzar les pràctiques es deia Lamberto Valli i estava situada a Forlimpopoli a 10 km de Forlì. Aquesta és una cooperativa que tracten amb gent amb diversitat intel·lectual.

Durant el primer mes vaig estar al centre de dia on pel matí es realitzaven activitats de taller, pintura, o esport i llavors es dinava i es portava als usuaris als seus habitatges. Llavors durant una setmana vaig anar a la part d’Autisme, on es realitzaven activitats de la vida diària, segons cada usuari. La meva estança la recordo molt profitosa, m’ho he passat d’allò més be, he conegut moltíssima gent i sobretot m’ha fet obrir els ulls, veure els meus estudis des de dins i per tant una part de la meva persona ha crescut tant personal, com professionalment. 

Miranda Agustí