Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Más información

Testimonio Ariadna Morera | 21 años

Hola jo em dic Ariadna Morera. Tinc 21 anys, sóc de Barcelona. Aquest any he acabat un Grau Superior de Dietètica i Nutrició. Em van donar la oportunitat de participar al projecte Erasmus Plus. Jo no havia escoltat mai aquest erasmus per les formacions professionals, així que vaig informar-me i vaig decidir apuntar-m’hi. Va ser un tràmit lent, bé com totes les coses que necessites papers i papers. Finalment vaig poder gaudir d’una beca d’Erasmus plus on el meu destí va ser Forlì, Italia. Vam estar en una residència molt a prop de centre que s’hi estava molt a gust. Jo vaig fer les pràctiques en una cooperativa d’Itàlia, que es diu: “Cooperativa Paolo Babinni”. He estat amb nens tots els dies, tenia un bon horari ja que de dilluns a dijous feia torn de matí i els divendres ens anàvem d’excursió tot el dia.


Ha sigut una experiència molt maca, m’ha fet créixer molt com a persona, crec que hauria de ser obligatori fer una experiència d’aquestes quan estàs estudiant. A mi m’ha agradat molt i he après moltíssim coses que des de casa teva amb els teus pares no aprens. Me’n vaig molt contenta i amb ganes de tornar a Forlì.

Ariadna Morera