Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Más información

Testimonio Marc Valencia | 22 años

Hola, soc en Marc Valencia i aquesta es la meva experiència al Erasmus, per si encara no ho sabeu, soc estudiant del INS La Ferreria i aquest any he estudiat Documentació i administració Sanitaria. Per això vaig tenir la oportunitat de fer l'Erasmus.

Aquesta experiència la he viscut a Itàlia, i ha estat en la majoria dels aspectes una experiència que descriuria com a màgica. He viscut moments bons i altres de no tant bons, però tots m'han servit per a coneixem millor i créixer com a persona.

Començaré parlant de les coses dolentes, que sobretot es centren en la feina i en la residencia on vivíem. La feina, al principi vaig començar treballant en un lloc on no feia res i no era productiu. A la setmana de estar allà em vaig queixar als de Uniser, que van estar d'acord amb mi en que el que feia no era correcte i vam mirar de canviar-me de lloc. Desprès, a la setmana, em van dir que ja havien trobat un lloc nou per a treballar i em vaig canviar de empresa, a partir d'aquí tot va millorar i vaig començar a aprendre italià de veritat, ja que, treballava amb avis i aleshores havia de parlar tota la estona en Itàlia.

D'altre banda, la resi, el pitjor problema que tenia era la cuina, ja que, a la nevera no hi cabia res, quan tornaves de fer la compra semblava que comencessis una partida de tetrix i també, al haver-hi tanta gent a vegades no s'hi podia estar.

A part d'això, tota la resta ha estat perfecte, els companys, tant espanyols com italians han estat fantàstics i hem fet una bona pinya. També hem aprofitat per a fer turisme i enriquir la nostra cultura. Es per això, que ara que ja s'acaba puc dir que ha estat increïble i que repetiria sens dubte.

Marc Valencia