Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Más información

Así ha sido la experiencia de prácticas en Eslovenia de Ariadna García

08/05/2020 Prácticas
Así ha sido la experiencia de prácticas en Eslovenia de Ariadna García

Testimonio Erasmus+ VET. Os presentamos el testimonio de Ariadna García, que ha vivido un experiencia de practicas Erasmus+ gracias a la Asociación Mundus. 

 

 


Estimat/da lector/a,

en primer lloc em presento. El meu nom és Ariadna García i tinc 23 anys. He cursat un Grau Superior de Gestió de Vendes i Espais Comercials i aquest any acabaré el meu segon Grau Superior de Comerç Internacional. 
Em considero una persona amb la sort d'haver pogut participar en una experiència "Erasmus+" gràcies a l'Associació Mundus, situada a Barcelona. 

En quant a la meva experiència de pràctiques, estància i noves amistats, els mostro a continuació el meu diari d'abord

 • Primera setmana: L’arribada allà va ser molt llarga, ja que vam sortir de Barcelona a les 5 del matí direcció a Vienna. Malgrat i això, el viatge Vienna-Maribor va ser en furgoneta (el que habitualment haurien de ser 2h45min, es van convertir en 4h degut a obres en carretera).  Tot just arribar, ens van rebre i posteriorment ens van ensenyar el que seria la nostra nova casa durant els propers mesos. 
   
 • Segona i tercera setmana: Ja havent-nos format i presentat a les nostres respectives empreses de pràctiques, vam adonar-nos que els eslovens són una mica introvertits al principi, però, amb una mica de col·laboració per part nostre, t’accepten en seguida. 
   
 • Quarta i cinquena setmana: Les ganes bojes de viatjar van fer que decidíssim utilitzar els caps de setmanes per a aquesta finalitat. (Al meu Instagram @erasmuslover m'endinsaré en aquesta explicació).
   
 • Sisena i setena setmana: En resum, podem dir que aquestes últimes tres setmanes van ser dedicades a la feina, festes, viatges i nous amics.
   
 • Última setmana: Tornada a casa, la qual va ser dura ja que no volia marxar d’aquell meravellós país. 

 
En definitiva, aquestes experiències Erasmus+, m’han fet créixer com a persona i madurar d’una forma única i preciosa, ja que el fet de veure que volia quedar-me allà, va ser perquè hi estava molt agust i l'adaptació va ser total.

Finalment, i deixant de banda l'exposició de la meva experiència Erasmus+, m’encantaria parlar del meu nou projecte d'Instagram "@erasmuslover", on vaig explicant la meva experiència Erasmus, però també cada dia hi ha reptes i coses noves a descobrir.
 


El apoyo de la Comisión Europea para la elaboración de esta publicación no implica la aceptación de sus contenidos, que es responsabilidad exclusiva de los autores. Por tanto, la Comisión no es responsable del uso que pueda hacerse de la información aquí difundida.
 
FP | Vet | Erasmus | practicas | europa |