Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Más información

Testimonio Mariona Aloy | 27 años

Fa dues semanes i mitja que sóc a Palermo, a Sicilia. Des de que he arribat m'he sentit molt acollida, tant per els tutors de l'organització d'acollida, el CESIE, qui mos varen fer un tour de la ciutat tant de dia com de vespre just arribar, com per l'organització on treball.


Estic treballant a un jardí d'infància amb metodologia lliure: “il Giardino Madre Teresa”. És una organizació dirigida a famílies que no poden pagar una Jardí d'Ifància als seus fills i filles, on la majoria de families han inmigrat de països del Nord i el Sud d'Àfrica i Romania.

Les dues primeres setmanes he acompanyat a la professora a fer tallers amb l'alumnat i he estat acompanyant als nens i nenes a un espai de lloc lliure. Una vegada ja he conegut l'espai i els/les alumnes, m'han donat la oportunitat de crear un projecte educatiu pel meu compte i portar-lo a terme, per desenvolupar la meva capacitat com a educadora.

Els reptes més destacats fins ara han sigut treballar en un idioma nou, l'italià, i posar en pràctica un projecte creat per mi, els quals estic disfrutant. Aquests també em preparen per els pròxims reptes que són el curs d'Idioma, i el començament a fer pràctiques a una nova organització de Dones Inmigrants que han sigut víctimes de violència sexual. En aquest últim hem decidit junt amb el meu tutor d'acollida començar més endevant per tal de tenir més agilitat de comunicació amb l'italià.


En general, em sent molt bé, em sent molt viva i amb ganes d'aprendre i agafar nous reptes. Tota l'experiència m'està marcant en tots els àmbits de la meva vida, els díes aquí són més intensos per que tot és  nou al meu voltant, és molt excitant! 

Mariona Aloy