Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Más información

Testimonio Mar Romero | 22 años

“Una oportunitat única” així és com m’agradaria donar a conèixer el projecte TLN de Mobilitat dut a terme per l’Associació Mundus.  
 
Des de ben petita m’he deixat portar per la idea de canvi, d’explorar i viure vivències úniques i de no parar de créixer tant personalment com en el meu àmbit professional. Qui ho diria que gràcies al consell d’una amiga “Recorda: Associació Mundus” estaria a hores d’ara formant part del projecte TLN de Mobilicat, a punt de marxar al meu destí, Eslovènia, juntament amb 4 companys més.  
 
Per tal de ser escollida com a participant del projecte vaig realitzar una fase de selecció, la qual es basava en una entrevista individual i una grupal. A continuació, si eres un/una dels seleccionats entraries en la fase de preparació lingüística i cultural.  
 
El dia 16 de Gener de 2020 és l’inici d’un canvi, d’un bon canvi, del qual sorgeix una nova etapa, una nova il·lusió i una nova oportunitat.  

Mar Romero