Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Más información

Testimonio Carolina Castañeda | 24 años

Des que som petits se’ns dóna una educació, tant a casa com escola, on ens ensenyen tota mena de coses útils pel futur. No obstant ningú ens ensenya a decidir. I decidint és com poc a poc defineixes el teu camí.

En el seu moment jo vaig optar per estudiar a la universitat, però no em vaig plantejar el què vindria després. Així doncs, cinc anys més tard, em trobava decidint sobre el meu futur. Un futur que implicava marxar. Conèixer món i a la vegada formar-me com a professional en l’àmbit que ja havia escollit. I això és el que m’ha permès el TLN.

El meu destí han estat Polònia i una petita gran empresa dedicada al marketing. Un lloc on va ser dur començar, i és que el primer dia de feina fou suficient per plantejar-me si realment volia ser aquí o no, però bé diuen que qui no arrisca no guanya i així ho vaig fer.

Al llarg d’aquesta experiència m’he trobat amb molts entrebancs dins l’àmbit professional, ja fos perquè em bloquejava amb els projectes o bé perquè no era prou capaç de desenvolupar les meves idees. No obstant i, si alguna cosa he après, és que equivocar-nos i fracassar és quelcom que ens passa a tots, però que amb paciència i esforç te’n acabes sortint. 

Ara, i després de quatre mesos i una mica més, puc dir que he crescut com a persona i com a professional. Puc dir que he fet amics nous i que he conegut un país on hi deixo un trosset de mi. Però, sobretot, puc dir que torno a casa amb les idees més clares i amb la motxilla carregada de nous coneixements que em serviran per continuar avançant al llarg del camí.

Carolina Castañeda