Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Más información

Testimonio Ariadna Teruel | 25 años

La paraula que millor resumeix la meva experiència és aprenentatge. Per a mi, haver marxat a un altre país ha sigut la sensació constant d’estar aprenent un nou idioma, una nova manera de treballar del que m’agrada, una nova ciutat, una nova cultura, noves persones que coneixes i t’ensenyen molt, i amb les quals comparteixes grans moments, però sobretot, interiorment, una nova manera de conèixer-me a mi mateixa.

És sortir de la zona de confort en la que vivia, i sentir-me lliure i veure-ho tot des de fora, des d’una altra perspectiva. També valorar el que tinc, perquè la frase “no saps el que tens fins que ho perds” és molt coneguda, però fins que no estàs a molts kilòmetres no ho entens realment. I sobretot, tot això acompanyada dels meus companys de TLN, que es converteixen en una petita família que t’ajuden a caminar en aquesta experiència i fan que no et sentis mai sola. Companys que fa pocs mesos que conec, però ara, després de viure amb ells i compartir tantes coses, sembla que conegui de tota la vida.

A nivell professional, he pogut fer les pràctiques en una petita escola de metodologia lliure, que em van obrir les seves portes i em van acollir com una més des del primer moment, i m’han ensenyat el que és portar endavant una escola i a comprendre l’educació d’una altra manera, amb la ment molt més oberta. Així que crec que tothom hauria de donar el pas de viure això almenys un cop a la vida, perquè tot i que no es fàcil, ja que tot afecta mil cops més quan estàs fora (per a bé i per a malament) i tot és molt intens, amb ganes i bona actitud les coses dolentes es queden en res i tot val molt la pena. I ara queda el realment difícil, que és tornar a la vida “real”, però amb la motxilla molt més plena i amb moltes ganes de seguir coneixent món i persones que m’ajudin a créixer, i amb un munt de records que sempre m’acompanyaran i formaran part de mi.

Ariadna Teruel